۱۴۰۳ سه شنبه ۱ آبان

ترجمه: دکتر رعنا رئیسی، دکتر آذر فرقانی

انتشارات:دانشگاه اصفهان

توصیف مختصری از کتاب
نمایشنامۀ دوشیزه سارا سامپسون که در زمرۀ مهم‏ترین آثار لسینگ است، علاوه بر اینکه به مقولۀ فضیلت و پرهیزکاری و معنای حقیقی آنها اشاره دارد، تأکید او را بر تساهل و تسامح دینی نشان می‏‏دهد و گذشته از آن محملی است برای پژوهش‏‏های عمیق روانکاوانه و شناخت عمیق از زوایای پیدا و پنهان روان آدمی. این درام نخستین تراژدی بورژوازی در ادبیات آلمانی است که در سال 1755 به رشتۀ تحریر درآمده است. امیدواریم که ترجمۀ حاضر و همچنین ترجمۀ دیگر آثار لسینگ، به‏ آشنایی فارسی ‏زبانان با اندیشه‏ های این فیلسوف و نویسندۀ اندیشمند منجر گردد.

فهرست سرفصل های کتاب

تاریخ: